جاذبه‌های گردشگری و تاریخی آذربایجان ناشناخته مانده است

متن کامل

دبیر واحد خواهران جامعه اسلامی دانشگاه بناب با بیان اینکه انتخاب تبریز به عنوان شهر نمونه گردشگری کشورهای اسلامی نشان از ظرفیت این شهر در حوزه گردشگری است، گفت: جاذبه های تاریخی، فرهنگی و گردشگری شهر تبریز که از این شهر به عنوان شهر اولین ها یاد می شود، آن طور که باید و شاید برای گردشگران داخلی و خارجی شناخته شده نیست.
به گزارش یول‌پرس؛ مریم آرمیده در پاسخ به این سوال که به روز شمار تبریز ۲۰۱۸ نزدیک شده‌ایم شما به عنوان قشر فعال دانشجویی استان آذربایجان‌شرقی چه تحلیلی از این رویداد گردشگردی و فرهنگی دارید؟، اظهار داشت: رویداد بین‌المللی تبریز ۲۰۱۸ تولدی وباره برای رونق توسعه گردشگری کشورمان و در راس آنها خطه آذربایجان به مرکزیت شهر تبریز بوده است.

این فعال دانشجوی استان آذربایجان‌شرقی در ادامه با تاکید بر اینکه بحث گردشگری شهر تبریز بحث گسترده‌ای است و به دلیل اهمیت این شهر از نظر آثار تاریخی و جاذبه‌های گردشگری یکی از زیباترین شهرهای ایران است،تصریح کرد: متاسفانه مسولان، دستگاه‌های متولی و حتی مردم این منطقه کمتر به این مسئله واقف هستند و از نعمت حاضر کمال بهره را نبردند.

به گفته وی، با وجود تبلیغات ضعیف و کم‌کاری مسوولان و نهادهای ذی‌ربط برای معرفی جاذبه‌های گردشگری و تاریخی این منطقه باز هم همه ساله شاهد ورود توریست‌هایی از کشورهای دیگر هستیم و این افتخار بزرگی برای مردم تبریز و آذربایجان‌شرقی محسوب می‌شود.

دبیر واحد خواهران جامعه اسلامی دانشگاه بناب در بخش دیگر سخنان خود در پاسخ به این سوال که وعده‌های مسوولان و دست‌اندرکاران و به خصوص دستگاه‌های ذی‌ربط در مورد رویداد تبریز ۲۰۱۸ چه قدر محقق شده است، آیا مورد رضایت مردم خطه آذربایجان بوده است، یادآور شد: با وجود این مسئله که شهر تبریز از نظر آثار باستانی و بافت تاریخی شهر غنی و زیبایی است به نظر می‌رسد آن گونه که باید و شاید شناخته شده نیست و عملکرد بهتری از مسوولان انتظار می‌رفت.

تبریز ۲۰۱۸ تولدی دوباره برای رونق توسعه گردشگری تبریز بود

وی افزود: در همین راستا نیز دانشگاهیان و به ویژه  قشر دانشجو مطالباتی را در زمینه ایجاد امکانات برای برگزاری اردوها و گشت‌ها برای دانشجویان و شناختن شهر تبریز داریم که امید می‌رود مسوولان به این مسئله نیز توجه داشته باشند.

این فعال دانشجوی دانشگاه بناب خاطرنشان کرد: قدمت تبریز به ۴۰۰۰سال پیش بازمی‌گردد و تبریز از دیرباز شهر اولین‌ها بوده است و از این رو ضروری است مسوولان و دستگاه‌های متولی بیش از اینها برای معرفی هویت و تاریخ گذشته این شهر به جهانیان اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

گزارش فارس حاکی است، انتخاب شهر نمونه گردشگری کشورهای اسلامی از سال ۲۰۱۵ و به پیشنهاد سازمان کنفرانس اسلامی معروف به سازمان همکاری کشورهای اسلامی کلید خورد.

این سازمان که با ۵۷ کشور، دومین سازمان بین دولتی پس از سازمان ملل متحد است، از تمامی کشورهای عضو درخواست کرد به منظور معرفی شهرهای نمونه گردشگری جهان اسلام، یکی از شهرهای خود را به‌عنوان نماینده آن کشور معرفی کنند که دو شهر تبریز و یزد با توجه به ظرفیت‌ها و شرایط مدنظر این سازمان به ‌عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران معرفی شدند.

پیش از این شهرهای قدس و قونیه به ترتیب به‌عنوان شهرهای نمونه گردشگری سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ انتخاب شده بود و اجلاس اخیر کارشناسان ارشد گردشگری این سازمان شهرهای مدینه منوره و تبریز را به عنوان شهرهای نمونه گردشگری برای سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ برگزیده است.

10 دی 1397
تعداد بازدید: 752

نظرات

دسته بندی محصولات
ارائه کنندگان
Yedi Iklim türkçe B1
1,500,000ريال990,000ريال
مرورگر شما بسیار قدیمی است!
جهت مشاهده این وب سایت به صورت صحیح، بروزرسانی مرورگرتان ضروری خواهد بود. بروزرسانی مرورگر
×